.

.

2018 Възрастни Жени И Мъже Дама Войн Костюм Египет Принц, Принцеса Фараон Cosplay Костюм За Хелоуин Облечи Доставка На Пурим

2018 Възрастни Жени И Мъже Дама Войн Костюм Египет Принц, Принцеса Фараон Cosplay Костюм За Хелоуин Облечи

BGN 36.64
Наличност

Моля, свържете се с нашия сервизен персонал, преди да го върне, ако стоката е дефект на през 3 месеца, все още можете да го изпратите обратно към нас. Ние ще ви изпратим замяна след получаване на дефектните стоки.
Забележка : работни костюми, не могат да се сравняват с ежедневни дрехи.
ВРЕМЕ на ОКАЗВАНЕ на УСЛУГИ, ТРАНЗИТ, се определя от превозвача и не включва почивните и празнични дни. Връщане трябва да бъде в оригинална опаковка и с всички оригинални аксесоари. Ние тествахме на всеки детайл, преди да го изпратите на вас, ако не сте доволни или стоката е дефектна, когато получите стоката си, моля, върнете го в продължение на 14 дни за подмяна или връщане на парите. Ако някакъв елемент липсва, разходите за замяна ще бъде приспадната по подходящ начин. Вашето признание ще ни направи по-уверени, да развиват бизнес и по-добре да ви служи.
*********************************************************************************************************************************************
Международни купувачите-Моля, имайте предвид : а) вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. б) моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки. Моля, дайте ни възможност да реши всеки проблем.
С оглед наличието на склад и разлики във времето, можем да доставим вашата стока с първо наличния на склад за бърза доставка. Но трябва да платите допълнителна такса за доставка Уважаеми Клиенти, ние ценим вашият бизнес, ако сте доволни от нашите услуги, моля, пишете ни на положителна оценка. Ние разбираме проблемите и разочарованията, които могат да възникнат у вас, и ще направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми. Нашата цел се състои в това, да се уверите, че сте щастлив, купувачът и приятно пазаруване с нас.

Специална Употреба:
Костюми
Номер На Модела:
египетският костюм
Материал:
Ликра
Компоненти:
Панталони, Топ
Отдел Име:
Възрастен
Тип На Източника На:
Празник
Пол:
Унисекс
Тип Елемент:
Комплекти
Компоненти:
Как шоу
Герои:
Принц, Принцеса Cosplay Костюм
КОД:
BCLC21
Продукти:
Възрастен Египет Принц, Принцеса Cosplay Карнавалните Костюми
R

Избор на купувачи