.

.

Ръкоделие Сам диамантена живопис Диамантена бродерия квадрат залепена на декоративни стикери за стена кръст Бод занаяти слон BJ338

Ръкоделие Сам диамантена живопис Диамантена бродерия квадрат залепена на декоративни стикери за стена

BGN 9.00
BGN 14.40
-37 %
Наличност

Трябва да знаете размера на диамант картини. чертеж трябва да се пазят чисти, в противен случай, силата на залепване повлияна в. При наличието на мръсотия по тях може да въздейства адхезия с низкотемпературным твърдо желязо.
[Съвети]
1. разкрийте лента фигура по-горе, ще видите много символи, съответстващи на цветовата кодировка.след добра битки останалата процепа приклеивают на съответните знаци диаманти. вижте цвета на диаманта, смола, разположен в ред кодиране.за да създадете идеална алмазную живопис, рисунки, събрани заедно на едно място, всяка редица от символи, които не трябва да остане застрявшими диаманти. производственият процес е прост, можете да създадете кратък период от време за завършване.Трябва да знаете, каква форма на диамант живопис продават на продавачите.Ако не знаете, какъв цвят да се използва, моля, консултирайте се с таблицата цветове. Диамант смола несъедобен, не позволявайте на децата да играят, за да се избегнат инциденти, като преглъщане. отворете кутията и проверете diamond фигура специални инструменти. В продажба на диамантени живопис се продава, няма проблеми с качеството, не се връща. според съответния цвят кодирано затягане на съответните смола инкрустирани диаманти.
[Етапи на производството диамант живопис DIY]
1.
[DIY Diamond живопис Kit]
1.
["Направи си Сам" диамантена живопис предпазни мерки]
1.
Внимание : нашата Диамантена картина без рамка,и тя не е готова картина,трябва да я довърша сам.
И тази диамантена живопис с отлично качество, без рамка, за да намали разходите за доставка,
Ако желаете различен размер, моля, свържете се с нас.за обособяването на добра фигура в чертежите, задръжте сортированный масив, монтирани на самолета материала по-горе.Вие трябва да знаете за цвета на тъканите, защото за спестяване на разходи някои бизнесмени умишлено обагрени в цвят печат на плат в черно и бяло, че лошо се отразява на вашата работа.

Размер:
25x25cm, 30*30cm, 40*40cm, 40*50cm, 60x60cm
търговска марка:
Зоя
Воспользуйся:
Модел
Стил:
Европа
Материал:
Смола
Вид На Модела:
Домашни любимци
Форма На Диаманта:
Площ
Форма:
Единична стая
Област Оклейки:
Пълен
Външната Опаковка:
хартиена торбичка
Начин На Опаковане На Платното:
Сгънати В Една Тръба
Рамка:
No
Брой цветове:
30-45
Зона Пробиване:
пълна Диамантена бродерия
Форма На Диаманта:
квадратна диамантена живопис
Воспользуйся:
Предмети От Първа Необходимост За Дома / Декорация
Тема:
Портрет
Тип Тъкани:
Маслен тампон
Име На Продукта:
Диамантена Живопис Кръст Бод
R

Избор на купувачи