.

.

красиви висулки зодиакальная маймуна Татхагата зодиакални покровител на света

красиви висулки зодиакальная маймуна Татхагата зодиакални покровител на света

BGN 126.00
BGN 217.60
-42 %
Наличност

) Такса за доставка и обработка включва разходите за опаковка, складиране и дистрибуция, а не само пощенските разходи. моля, четете описание на стоката и описание на доставка. (Пълно възстановяване на сумата или замяна, са валидни в рамките на 15 дни след потвърждаване на плащането)
Коментари
Ние ценим вашето положителна оценка, ще ви даде положителна оценка, тъй като след като получите стоката.
Пука ми струва по-скъпо.
Ако сте избрали EMS, вие трябва да платите определена такса. (почивните дни и официалните празници не са включени. Ако има нещо необичайно или имате някакви съмнения, моля ви, не оставяйте неутрална или отрицателна обратна връзка, можете да се свържете с нас, без никакво колебание, и ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да реши този проблем.
Правилата на връщане :
Ако откриете някакви проблеми с качеството, когато получи стоката от нас. това обикновено отнема 8-12 дни.
Този детайл се зарежда с въздушна поща на Сингапур, на времето Перевозкы на пратката : 18-30 трудодней(с изключение на съботите и неделите и официалните празници), за да дойде(държава несходства, цената за доставка несходство време), имат проследяване номер,
Плащане :
Приемам следните форми на плащане : Alipay
Доставка И Обработка На Товари :
EMS, средният период перевозкы на пратката 7-10 дни. Моля, уверете се, че вашият адрес за доставка, правото, преди да се плати. Аз разрешу за вас в рамките на 48 часа.
Добре дошли в моя магазин :
Добре дошли в моя магазин-магазин! Като продукт на снимката, тя е такава невероятна красота! Ако ви харесва, не го пропускайте! Аз мога да ви даде най-ниска цена ! Надявам се, че правите покупки щастливо тук! Той да ви благослови със здраве и късмет!
Всякакви въпроси, моля, моля свържете се с нас преди пускането на залози или на поръчката, за да се избегнат излишни недоразумения.

Тип Елемент:
Гадания
Глоба или мода:
Модни модели
Тип На Окачването:
Животни
Номер На Модела:
mm
Стил:
Модерен
Материал:
Камък
Тип На Метали:
Няма
Материал:
Нефрит
R

Избор на купувачи