.

.

Безплатна Доставка!!Vintage chinese style геометричен square хвърли pillow / almofadas case, european american cushion cover home decore

Безплатна Доставка!!Vintage chinese style геометричен square хвърли pillow / almofadas case, european

BGN 21.00
BGN 21.20
-1 %
Наличност

Това не трябва да бъде прекалено дълго. печат върху тях могат да се различават от изображението в насипно състояние, това се дължи на различните линии за рязане на платове. Ако вие сте щастлив/са доволни от сделката, моля, отделете време, за да оставите положителен коментар. Тази от четирите съдържа една , една и две калъфки за възглавници. Подсушете плоска или след това да изсъхне. вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Никакво въздействие жаркото слънце, в противен случай структура на тъканта да се повреди и дълголетие, ще бъде намалена.моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки. комуникацията е ключът към успеха! Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрална или отрицателна оценка.За да се отървете от нишесте, повърхностно оцветяване или богата пух, набор се препоръчва да се мият преди употреба.
Този списък не / пълнител. Изплакнете със студена вода при меки условия или ръчно. Поставете пръчката, след като препарат за почистване се разтвори напълно.
Гореща разпродажба
този предмет е калъфка за възглавница, не е включена възглавница. това е наш основен приоритет! Ние обещаваме, че ще можем да ви направи щастливи, ако вие ни дадете честен шанс. дръж се да изсъхне.
УВЕДОМЛЕНИЕ
1. Висока температура, алкалния препарат за почистване и недостатъчно разтваряне могат да доведат до избледняване на цветовете. моля, измийте този комплект отделно от другите материали, дрехи. плащането се очаква в рамките на 3 дни от момента на покупката. реалните цветове могат да се различават от представените поради естеството на снимане и настройки на цветовете на монитора.
моля, направете обект стандарт.

Размер:
45x45cm, 53x53cm, 60x60cm, 30x50cm
Воспользуйся:
Стол, Кола,Седалка, Декоративни
Вид На Модела:
Геометрична
Техника:
Тъкани
Стил:
Жакард
Материал:
Лен / Памук
Номер На Модела:
sgw160115
Модел:
Пишеща машина
Форма:
Площ
R

Избор на купувачи