.

.

1 чифт най-новият 700C 50mm clincher rim Track Fixed gear bike 12K full carbon fibre велосипедна дължината на пара с ширина 20.5 23 25 мм Free ship

1 чифт най-новият 700C 50mm clincher rim Track Fixed gear bike 12K full carbon fibre велосипедна дължината

BGN 460.78
Наличност

)
Тегло : приблизително предното колело 0,86 кг , задното колело 1,04 кг
Вид На Мотора : Път / Под Наем С Фиксирана Предаването
Премина европейските стандарти EN14781 и японски стандартите JIS. Ако възникнат неочаквани проблеми, ние се надяваме да се реши проблемът с купувач чрез приятелски следните начини :
1 Ако това е проблем за качество, купувачът може да представи на спор в рамките на 15 дни след получаване на стоката, купувачът трябва да предостави на снимки или видеоклипове, както и други доказателства за продавача за идентификация. По-късно ще ви даде положителна оценка.
2) Ако стоката (пълната цена, включително доставка от 10УСД) са качествени проблем, тогава ние ще ви изпратим нов продукт по поръчка на купувача следния; ако купувачът не планира да направи нова поръчка в скоро време, а след това купувачът може да плати цената за доставка повторното изпращане на и да поиска отново да изпрати нов продукт.Ако имате нужда от нашия продукт, спешно, моля, не ' т да изберете въздушна поща стълб на кит. Ние ще се занимаваме с вас, за да реши всички проблеми колкото е възможно по-скоро. 3 време за доставка :
1) транспортирането на развитите страни е около 7-45 дни
2) далечни страни около 2-8 седмици 4 Ако купувачът иска да използва по-бърз метод за доставка, като EMS, DHL и т. Затова вашите коментари са изключително важни за нас.
3 програмата за обработка на качеството на продукцията :
1) купувачът се връща на стоки към нас и да носи отговорност за разходите за обратна доставка; след като получим стоката, ние ще ви изпратим нов продукт на купувача и плаща цената за доставка повторно.
Коментари :
1 ние сме зависими от нашата удовлетвореност на клиентите, за да се постигне успех. Ние посвещаваме себе си на това, да се направи високо качество, но с по-евтина цена на въглеродни велосипедни части, ние приветстваме сътрудници в целия свят на едро и по поръчка.

Цвят:
гланцирани, матово покритие
is_customized:
Yes
Спирачна Система:
V-Спирачка
Покритие:
гланц / мат
Материал На Колелата:
въглерод
Номер На Модела:
50 мм аргумент дължината на пара-неподвижен велосипед кутия-K2
Приложимо Под Наем:
Под Наем Следа / Неподвижни Механизъм
Размер:
700C
Отвора За Спици:
отпред 20+отзад 24
Дължината на пара 1 чифт:
една предна + една дължината на задната двойка
Характеристики:
събраното пълно включва спици и эпицентры дейности
Материал:
3K / UD / 12K(по подразбиране 12K)
Ширина на рамки:
20.5 / 23 / 25мм (по подразбиране 23мм)
държава:
100% чисто нов
R

Избор на купувачи