.

.

120 W импулсно захранване мини изход 24V5A пълен кръг може да се прилага за всички страни централизирано захранване малък размер

120 W импулсно захранване мини изход 24V5A пълен кръг може да се прилага за всички страни централизирано

BGN 14.88
Наличност

ние зависим от нашата удовлетвореност на клиентите, за да се постигне успех, и вашата обратна връзка е изключително важна за нас.всички рекламации трябва да бъдат направени в оригиналната опаковка, с достатъчно количество опаковъчен материал.Моля, свържете се с нас, за да получите номер на РСО и да започне процес на възстановяване.ние не носим отговорност за всякакви злополуки ,забавяне или други въпроси, които са отговорност на доставка на услуги. гаранция Winda се отнася само за самия продукт; вашите гаранционни права ще бъдат изпълнени само в случай, ако продуктът е бил инсталиран и се използва правилно.
Установен с филтър EMI, минималната вълна. Променени или инсталирани елементи не се вземат мерки за връщане/на връщане. Винда подписа споразумение за доставка на известни експрес-агенти на компанията (като DHL, Fed Ex, и EMS). И доставка се проследява онлайн.
PWM контрол и регулиране. купувачът е отговорен за цената на доставката при връщане на стоката. Winda не ще поправи или замени с продукти, увредени от неправилна употреба или неправилна инсталация.
Ток плавен старт може ефективно да се намали въздействието на променлив ток в тръбата. Закъснели RMAs няма да бъдат изпълнени. Митническо
1.Компанията Winda ще приеме връщане или възстановяване на парични средства в рамките на 7 дни от датата на изпращане на Вашата поръчка.ние приемаме условно депозиране с кредитна карта,банков превод.ние предлагаме 12 месеца гаранция за всички продукти, които сме продали. RMAs са валидни само в рамките на 30 дни от датата на издаване.ние ще изпратим информация чрез EMS,DHL,UPS,FEDEX или въздушна поща.
Коментари
1. връщане трябва първо да бъде потвърдена от компанията Winda до завръщането. Ние ще ви уведомим номер за проследяване, след като изпрати го. свържете се с нас, преди да напусне някакви отрицателни коментари.

Тип Изход:
Единична стая
Номер На Модела:
С-120-24
is_customized:
Yes
Изходна Честота:
50 Hz/60 Hz
Изходен Ток:
5A
Изходна Мощност:
101-200 W
Входно Напрежение:
AC110V-220V
Изходно Напрежение:
DC24V
R

Избор на купувачи