.

.

7-инчов четырехпроводной резистивен сензорен екран кола DVD-навигатор one machine embedded IPC 166 * 100

7-инчов четырехпроводной резистивен сензорен екран кола DVD-навигатор one machine embedded IPC 166 * 100

BGN 18.00
BGN 24.45
-26 %
Наличност

След като знак ние не ще преговаря с куриер, получаване на стоките в добро състояние означава пристигане на ръцете на купувачите.5 мм в дясно (F) 7. Ако изберете SF Express, обикновено в рамките на три часа да съобщите за това на куриера pick-up; ако изборът се намира в pass или STO, куриер ще вземе вас в 9 часа вечерта; но ако след 20 : 00 часа Експресни поръчки обикновено не могат да поспеть, той може да бъде удължен само до следващия подателя. Един само съботния уикенд, обикновено се издават в същия ден, но понякога персонал, но ще бъде удължен до следващия ден на парчета коса. При този пропуск и Шентонг експресна по-изгодна точка, но по-бавно, ако родителите не бързайте да използвате може да избере, за да изразят избор на логистиката, когато (СТО и чрез куриерски такси два малки са били внесени в куриер вътре); ако родител спешно, можете да изберете SF, SF макар и скъпо, но бързо и сигурно, а не да предизвика доставка спокойно да пристигне, само за да открие, че стоките са били куриерска компания счупи няма достъп до неудобна ситуация, трябва да отидете SF може да изберете повърхност в избора на логистиката (малко два вече цената импортированной повърхностна поща вътре SF).
Shentong чрез експресния и косата парчета обикновено след 3-7 дни за получаване, в някои отдалечени квартали може да бъде удължен; SF обикновено се получават в рамките на 1-2 дни след доставка ще бъде удължен в някои отдалечени райони; и всички видове климатични, природни бедствия могат да повлияят на времето за приемане.
За Експресна Експресна избора
Можете pro може да избирате в зависимост от вашите нужди куриер, експресни магазин може да изберете SF, Шен Tong, в прохода на три куриер.5 мм (G) 4 мм под (H) 7 мм
- Лайн поръчка
Моля, купувачите внимателно да проверяват дали програмата линия на Поръчката за покупка, ако линията не отговаря на екрана и програмата и не ще да лети, ако линията не работи.

търговска марка:
ланжуу
Вид На Продукта:
Плосък LCD дисплей
Видове сензорни екрани:
Четырехпроводной резистивен
Воспользуйся:
Авто DVD автомобилна навигация GPS IPC
Размер:
7-inch
Външни размери:
166мм * 100мм
AA area (сензорна област):
153мм * 89мм
R

Избор на купувачи