.

.

Weipu WP20, водоустойчив 9-пинов конектори, конектори и захранване оборудване за автоматизация на офиси, робот свързващ кабел 9-пинов мъжки женски

Weipu WP20, водоустойчив 9-пинов конектори, конектори и захранване оборудване за автоматизация на офиси,

BGN 14.00
BGN 15.20
-8 %
Наличност

Много благодаря за вашето доверие транспортна информация : а : всички на вашите поръчки имат номер за проследяване, за да следите на стоки по всяко време. Ако имате някакви едро поръчка, моля, не се колебайте да се свържете за допълнителна отстъпка 6.Поръчки под USD$200, ние ще Ви изпратим стоката чрез колет, това ще отнеме около 18 дни.No независимо от това, какво е вашето брой, ние ще се радваме да Ви изпрати стоката своевременно и предлагаме номер за проследяване, за да следите стока. напълно нашата цена цена на дребно, ако направите поръчка за над 10 части, това бихме искали да предложи 10% отстъпка от всяка поръчка над 20 части, бихме искали да предлагат с отстъпка 20%.Ако имате нужда от заваряване кабел конектор, по-добре да предостави парампер кабел и спецификация на съединителя. B : всяка поръчка над USD$200, искаме от вас стоки чрез DHL, най-скоро може да ви постигне в 5 дни. моля изпратено съобщение, за да ни каже какъв вид искате когато правите поръчка! Ако се интересувате, ад се чувстват свободни да свържете се с нас за да видите повече продукти,2414253717 (at) qq (точка) com БЛАГОДАРЯ 5. жак, които сме продали, е международен соединителем съвместимост марки, Моля, изберете правилния номер на детайли в съответствие с това, което ви трябва.За да изберете правилните продукти,ние сме направили задълбочено категория за вас,ако имате повече въпроси, като например : трябва броня,или без броня, можете да оставите съобщение при поръчка, разбира се, можете да се свържете с нас директно. Ако стойността на поръчката е по-малко от 200 щатски долара и вие искате доставка на DHL, моля, свържете се с нас, за да плати на доставка в размер на 20 долара.
Скъпи приятели, добре дошли в нашия магазин, не биха могли да се отделят няколко минути, за да се запознаят с тази инструкция? Благодарим ви.

търговска марка:
SZJELEN
Номер На Модела:
Електрически конектор 9 пинов
R

Избор на купувачи