.

.

Притока На Впускная Кошница Окото Скариди Защитават Инструменти Аквариумный Филтър От Неръждаема Стомана

Притока На Впускная Кошница Окото Скариди Защитават Инструменти Аквариумный Филтър От Неръждаема Стомана

BGN 4.91
Наличност

Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец.Вашето удовлетворение и положителна обратна връзка са много важни за нас. 5 CM
Моля, обърнете внимание, че предпазните огради от неръждаема стомана се поставят на входа на тръбата на филтъра, а не на мрежест филтър. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси. Преди да се върне информация, Моля потвърдете с обратен адрес и метод за доставка с нас. ние ще ти върнем ви, ако върнете детайли за плащане в рамките на 15 дни на получаване на детайли по някаква причина.
Малки животни, като повечето сладководни скариди, безгръбначни, както и малките риби и да се изпържи, рискуват да бъдат засосанными в големи пукнатини на повечето стандартни всмукателните филтри. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.
Когато имате нужда от почистване, просто смахните на натрупаните отпадъци с защитния кожух на филтъра на ръка или мека четка, подобна на четка за зъби. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка.Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.
Вътрешен диаметър X височина : малък 1. След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване.Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци върху вноса в страната си.

Тип:
Риба
търговска марка:
ЗИГЛЬ
Материал:
неръждаема стомана
R

Избор на купувачи