.

.

50шт на Едро 2 грама стъклена зелен цвят през цялата лосион бутилка с черен помпа, празен 60 мл стъклена козметична бутилка за течности

50шт на Едро 2 грама стъклена зелен цвят през цялата лосион бутилка с черен помпа, празен 60 мл стъклена

BGN 105.60
Наличност


Име : бутилка лосион бутилка : кръгла форма, светло зелено помпа и капака : черен пластмасов помпа, прозрачен капак капацитет : 60 мл материал : стъкло употреба : за опаковане на течен крем печат : бихме могли да поръчате коприна печат/бронзирование/сребро,ако повече от 1000 броя, моля свържете се с нас за да получите цена и детайли.
Фото-шоу вие също можете да се отделно изберете празна бутилка и капака на себе си. Натиснете тук или на следната картина за празни бутилки, на изхода на която е 18 мм.
Натиснете тук или на следната картина за c ap, чийто вътрешен разрез е 18 мм.
За доставката : пратката ще бъде изпратена в рамките на 10 дни след плащането, изпращаме я потвърден адрес в , така че, моля, уверете се, че вашето полученото добавяне на нещата. Нормално вашата пратка ще бъде изпратена в рамките на 15-40days въздух стълб кит, можете да ми каже метод перевозкы на пратката са необходими, ние ще ви предложим най-добрата цена на базата за вашата връзка. Обратна връзка : нашият успех зависи от вашето удовлетворение, така че вашата обратна връзка е много важна за нас, ние ще бъдем много благодарни, ако можете да ни дадете положителна оценка, благодаря Ви много!! Търговия на едро : ние подкрепяме търговия на едро, моля свържете се с нас,ако имате нужда от голямо количество, ние ще ви предложим най-добрата отстъпка.Търся за себе си на дългосрочни бизнес с вас. Благородна и дългосрочна доставка на мок, моля, бъдете сигурни за закупуване!!!

Тип Елемент:
Бутилки За Многократна Употреба
Номер На Модела:
60 мл
R

Избор на купувачи