.

.

T8406 New 15mm Zebra stripes Turkey Stone beads, Fashion Style направи си сам Бижута making wholesale

T8406 New 15mm Zebra stripes Turkey Stone beads, Fashion Style направи си сам Бижута making wholesale

BGN 10.00
BGN 12.78
-22 %
Наличност


Доставка и транспорт :
Проектът ще облекчи доставка след 7-14 работни дни след плащането
Всички детайли ще бъдат изпратени до адрес гарантирани от купувача, моля потвърждават yourpayment. Аз ще направя всичко, което мога, за да не по-късно от 24 часа се свържем с вас, аз се надявам, че всички ние добре прекарано време!!!.Моля, изберете достатъчно време за доставка и, моля, свържете се с нас, ако не сте получили, проект.
Моля, имайте предвид, че сроковете за доставка могат да варират, особено в пиковите периоди.
Това обикновено отнема около 15-30 дни, за да получите по поръчка (основно в продължение на 15-20 дни, ако thespeed бавно, можете да получите в рамките на един месец), в действителност зависи от onpostal процес. Голямо благодаря!!!
Обратна връзка и се свържете с нас :
Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, направете ми една услуга, оставете положителен отзив за петзвезден преглед.Понякога това отнема много време, поради местните забавяне на планиране или други причини.
Ако мислите, че не остава ми положителна оценка, моля, настанете се удобно, нека да знаят. Понякога, ние ще изберем друга превоз съгласно условията на tocustom във вашата страна. Вие сте добра обратна връзка, много ценен. Моля, свържете се с мен, аз ще ви дам разумно обяснение arrangementand, може да бъде разумно да удължи срока на доставка, моля не публикувайте спор.Ако сте в Италия, Испания, Южна Америка и Близкия Изток, това ще отнеме повече от 30 дни или дори повече. Аз ще ви дам едно добро решение.
Аз ще бъда щастлив да отговори на всички ваши въпроси, така че, моля, не се колебайте да се свържете с мен. Скъпи купувач, се надявам да разбере.
Ние ще изпратим чрез стълб на кит.
Забележка : изображението се дължи на осветление или гледна точка, с изглед могат да бъдат предубедени, надявам се, че сте разбрали!!!
Защото нашите продукти повече и повече, напълно тегло на продукта от 30 грама, стандартна тегло, за да получите продукт преобладават.

Тип Елемент:
Мъниста
Глоба или мода:
Модни модели
Номер На Модела:
T8406
Форма На Продукта:
Принцеса cut
Материал:
Полускъпоценни камъни
Тегло На Продукта:
0.03
търговска марка:
WUBIANLU
Тип крушка:
свободни мъниста
Дължина мъниста:
15 инча
Стил:
Дизайн на бижута направи си САМ
Начинът На Продажба:
1 промоция /2 акции / 5 акции
Брой крушка:
1 дял x 20 бр.
Външен Диаметър:
15mm
Диаметъра На Продукта:
15mm
R

Избор на купувачи