.

.

Оригинално OEM, активен въглен формальдегидный филтър, размер 277x360x10mm,за ac4072 4014 4074 4083 и детайли за пречистване на въздуха

Оригинално OEM, активен въглен формальдегидный филтър, размер 277x360x10mm,за ac4072 4014 4074 4083 и

BGN 29.00
BGN 31.84
-9 %
Наличност

Ако не можете да го получите след 40 дни. допълнителна такса или мито са отговорност на купувачите.
Доставка :
1. Ако искате обезщетение поради дефект деталя или някои други качествени проблеми, моля свържете се с нас в рамките на 3 дни след като го получите.просто оставят негативна или неутрална обратна връзка, вие не може да реши проблема. DOA (dead при пристигане)или грешен предмет, ще бъде предложен за обмен.
Гаранция и обратна връзка :
1.Ние ще отговаря за повторно пращане на нови стоки. необходимостта на купувача да плати возвращенную превоз. Всеки продукт ще бъде тестван на 100% преди доставка. гаранция на производителя за 12 месеца (с изключение на крехък повреда или неправилна употреба). Нашите цени не включват никакви мита или такси. по-малко от 0,5 на сто опаковки понякога може да се изгуби, но, моля, не се притеснявайте за това . доставката може да зависи от празници, събития и други неясноти. Ние не може да гарантира време на пристигането си. Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас на първо място, и ние ще отговорим на всички въпроси от нашите клиенти в рамките на един работен ден .Ние сме приели плащане ескроу. клиентите ответствены за возвращенной перевозкы на пратката към нас с подходяща опаковка, за да поправите, и след това ние сме били ответствены за resending перевозкы на пратката за купувачите. и ние ще направим същото и за вас. Разходите за доставка и обработка не се връща. моля, уверете се, че вие потвърждавате поръчката, когато получавате на стоките в добро състояние, защото, когато правите поръчка, парите се прехвърлят в набирателната сметка, а не за наша сметка. детайлите ще бъдат изпратени в рамките на 1-7 работни дни след приключване на плащането. срокът на доставка зависи от дестинацията и други фактори, може да отнеме до няколко дни .

Тип:
Подробности За Пречистване На Въздуха
търговска марка:
КЕЛАН
Номер На Модела:
AC4143
R

Избор на купувачи