.

.

LCD, 8-48V dc два часа до морската дизел-генератор косачка трактор двигател мотокар аератор сайта на ATV

LCD, 8-48V dc два часа до морската дизел-генератор косачка трактор двигател мотокар аератор сайта на ATV

BGN 60.00
BGN 79.84
-25 %
Наличност

Ако не можете да направите своята поръчка веднага след завършването на аукциона, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане. ще получите продукта в рамките на 7 дни, ние ще се радваме да обменят или да ви върне парите, докато цялата оригинална опаковка и аксесоари са в първоначалното им състояние.Ако сте търговец, можете да ни изпратите съобщение или се свържете с нашия сервизен център, ще бъде дадена на добра цена и предлагането на нови продукти. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите.
Runleader представя с гордост своя нов RL-HM005 H Перенастраиваемый LCD брояч часа. данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Ако ви трябва предварително да уведоми или да ви напомня в този ден за промоционални събития, моля, оставете ни съобщение. Когато получите стоката и сте доволни от продукт, моля, пишете ни на положителна оценка и от 5 точки, DSR, ние ще бъдем оценени високо. Той притежава патент в Китай. Обикновено, тя ще отнеме 7-22 работни дни (Сб. От друга страна,вашите коментари могат да бъдат използвани като търговски връзки на други купувачи. Забележка : ние се надяваме, че той ще пристигне на време, но тъй като това е международна доставка, времето за доставка ще зависи от логистична компания и местната времето, митници/такси, пощенски разходи, надявам се, че разбирате.Ако купувате повече от един детайл на един път, можете да изберете съответната връзка на продукт или да се свържете с нашия сервизен център. Отстъпка ще бъде даден много скоро. Ние ще ви уведомим за това в периода на провеждане на промоции.
Времето система, включително : натрупват пълни достига часовници TOT1+TOT2, време toal переустановленный възстановяване, etc.
За Обратна Връзка
1. Брояч часове показва общото количество на натрупаните часа.

Тегло На Продукта:
85g
Дължина На Продукта:
6cm
Вид На Материала:
КОРЕМНА ПРЕСА
Широчина На Елемента:
6cm
Височина На Продукта:
4.9cm
Диаметъра На Продукта:
6inch
търговска марка:
runleader
специални характеристики:
Обслужване и замяна служба напомняния масло
Името На Модела:
RL-HM005H
Сертифициране На Входящи Тестове:
CE
R

Избор на купувачи