.

.

Оригинално OEM, почистване подметальный робот странична четка / филтър, 800/900series Replenishment Kit/комплекти, резервни части за роботи пылесосных

Оригинално OEM, почистване подметальный робот странична четка / филтър, 800/900series Replenishment Kit/комплекти,

BGN 56.00
Наличност

Стоката трябва да бъде върнат живи и здрави в оригиналната кутия. срокът на доставка зависи от дестинацията и други фактори, може да отнеме до няколко дни . Ние ще ви предоставим пълния си адрес.
Доставка :
1. купувачът трябва да плати обратна доставка. Моля, свържете се с нас за разрешение. В комплекта са включени кръг почистване инструмент, въртяща се странична четка, филтри, щетинная четка и колотушка. гаранция на производителя за 12 месеца (с изключение на крехък повреда или неправилна употреба).просто оставят негативна или неутрална обратна връзка, вие не може да реши проблема. Разходите за доставка и обработка на товара не подлежи на връщане.
НАШИЯТ СКЛАД
. и ние ще направим същото и за вас. допълнителна такса или мито са отговорност на купувачите.Ние сме приели плащане ескроу.Ако все още не можете да получите поръчаните от вас стоки в рамките на планираното време ,моля, свържете се с нас възможно най-скоро . Ние не може да гарантира време на пристигането си.Ние ценим вашия бизнес, ако сте доволни от нашите услуги, моля, пишете ни на положителна оценка 5 звезди. моля, уверете се, че вие потвърждавате поръчката, когато получавате на стоките в добро състояние, защото, когато правите поръчка, парите се прехвърлят в набирателната сметка, а не за наша сметка. Нашите цени не включват никакви мита или такси.Ако нещо не е задоволителен, моля, свържете се с нас, за да реши този проблем. Възстановяването ще бъде предложен, ако доставката липсва.Ако не можете да го получите след 40 дни. Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас на първо място, и ние ще отговорим на всички въпроси от нашите клиенти в рамките на един работен ден . DOA (dead при пристигане) или грешен продукт ще бъде предложен за обмен. детайлите ще бъдат изпратени в рамките на 1-7 работни дни след приключване на плащането.

Тип:
Резервни Части За Прахосмукачка
Номер На Модела:
Комплекти 800 серии
R

Избор на купувачи