.

.

Автомобилен инвертор преобразувател двойно USB зарядно за кола 12V~24V до 0.5 / 2A 2-портов USB 2.0 автомобил на Автомобилният инвертор конвертор с високо качество

Автомобилен инвертор преобразувател двойно USB зарядно за кола 12V~24V до 0.5 / 2A 2-портов USB 2.0 автомобил

BGN 10.00
BGN 11.98
-17 %
Наличност

всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и id на вашата поръчка.
Невъзможно решаване на въпроси, ако за тях не знаем!. Време За Доставка :
1. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!
7. 75 x 50 x 35 mm (Д*Ш*В) 1 x хранене инвертор 1. сервизно транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни. дефектните стоки трябва да бъде споделена и върнати в рамките на гаранционния период (и в оригиналната си опаковка, ако това е възможно).Ние ще ви върнем пълната сума, печеливш залог след получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, след като купувачът и продавачът да бъдат анулирани транзакция с . Ние отследим вашата поръчка и ще се свържем с вас възможно най-скоро.Ако не получите поръчката си в рамките на 30 дни след плащане, моля, свържете се с нас. Изключения не се случва!
Цената на доставката носи както за продавача, така и купувача на два пъти. (С изключение на някои страни и APO/FPO)
2. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.100% чисто нов и високо качество
Конвертиране на вашите DC 24 волта DC 12 волта с помощта на този компактен инвертор за хранене, която ви дава възможност за подхранване на вашите устройства 12 V от вашия 24 V камион или камион на батерията. Ние Ви молим да се свържете с нас веднага, преди да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да изпълним вашето удовлетворение. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.
Вие се съгласявате с всички по-горе правила при поръчка в ! Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента! Обратната връзка е много важна.

Входно Напрежение:
DC 12V
търговска марка:
ВОДУЛ
ефективността на преобразуване:
Друго
Изходно Напрежение:
24V
Изходна Честота:
Друго
Номинална мощност:
Друго
Високо качество:
Авто Инверторен Преобразувател На Мощност
инвертор мощност:
инвертор преобразувател
R

Избор на купувачи