.

.

Безплатна доставка 74XCR оригинална батерия за лаптоп Dell Venue 8 Pro (5830) Tablet

Безплатна доставка 74XCR оригинална батерия за лаптоп Dell Venue 8 Pro (5830) Tablet

BGN 47.92
Наличност


Това е възможно, но не всичко. Ние не носим отговорност за продукти, увредени заради лоша опаковка, опетнен опаковка или изгубени пратки.переупаковать в оригиналната си опаковка : приложат първоначално полученото, включително и на всички ръководства и свързани с тях материали.
Снимки просто за справка, на определен вид преобладава! Ако имате нужда от най-новите и актуални снимки, моля, свържете се с нас !
Поради транспортни проблеми на външен вид изделия може да има малки драскотини. И продукти трябва да бъде върнат на 100% пълна, включително всички компоненти, оригинални кутии и опаковъчни материали, ръководства и други аксесоари, предоставени от производителя. За адреса на доставката, клиентът носи отговорност за предоставяне на нас точния и пълен адрес. Искане за възстановяване ще се приемат само в случай, че резервни елементи липсват. Политика На Връщане 1. Само обратната Товари за грешни стоки, причиненото клиента, ще се изплаща от нас. Продуктите трябва да бъдат върнати на 100% пълна, включително всички компоненти, оригинални кутии и опаковъчни материали, ръководства за потребителя, празни гаранционни талони и други аксесоари, предоставени от производителя. Поставете опакован продукт в защитна външна кутия. Възстановяване на средства ще бъде организиран с помощта на оригиналния метод на плащане. Парцел, върнати от нас със сгрешени адреси, често носят допълнителна такса за обратна доставка (събирана от куриер), която ще бъде приспадната от връщане на отмененного на поръчката.
Безплатна доставка 74 XCR оригинална батерия за лаптоп Dell Venue 8 Pro (5830) Tablet
100% оригинална батерия
Гаранция за 100% преживяла ОК, преди превоза
Можете да видите сравнение на снимки, според формата на батерията и интерфейс захранване на батерията, за да допълнително да определите вашите нужди в батерията.

търговска марка:
Джигу
Капацитет На Батерията:
3001-4000 ма
Тип:
Литиево-Йонна
Съвместим Марка:
ДОЛЧИНКА
Напрежение На Батерията:
3,7 в
Номер На Модела:
74XCR
Пакет:
ДА
Място на произход на стоката:
Китай (Континентален)
Вид На Продукта:
Ориентаторная Батерия
Опаковка:
Индивидуална кафява неутрална кутия
гаранция:
Гаранция 2 години
R

Избор на купувачи