.

.

Нов прием на led drl дневни управление на светлините за mazda cx-5 2012-16, високо качество, бърза доставка, водоустойчив, черен вариант

Нов прием на led drl дневни управление на светлините за mazda cx-5 2012-16, високо качество, бърза доставка,

BGN 152.00
Наличност

Ако искате да закупите продукт, но не по доставка в страната УР, моля, уведомете ни, ние ще използваме друг доставка до страната, ЛВ. Понякога, най-добрата доставка да бъде използвана, ако сте съгласни, и може да препоръча най-добрата за доставка също.
Коментари
Ние търсим си 5-звездни отзиви; ако има някакви проблеми, които може да ви накарат да намали рейтинга, моля, задръжте и се свържете с нас за решаване.
Гаранция
Ние предлагаме гаранция 1 година за вътрешността на продуктите и 2 години гаранция за тайванските продукти.
Доставка
Стоката ще бъде доставена в рамките на 1-4 работни дни след получаване на плащането ur. Ако искате голям брой, моля свържете се с нас за цени на едро . Нашата цел се състои в това, да направи всички на нашите клиенти колкото се може по-щастливи по време на пазаруването с нас.
· Ако стоката е дефектна в продължение на 3 месеца, ние ще ви изпратим замяна без допълнително зарядно устройство или ще ви предложим възстановяване след получаване на дефектните стоки. Моля, оставете ни на 24 работни часа, за да отговорим на вашите въпроси по електронната поща. Ние винаги ще бъдем до теб. Моля, свържете се с мен, преди да го върне. Те са опаковани с помощта на пластмасов мехур, на лента и в картонена кутия. Всички писма са регистрирани и могат да бъдат проследени.
Опаковка
Всички продукти продават се с целия комплект, включително и 2 лампи, 1 или 2 контролера (ако има) , някои кабели и конектори, инструкции и други детайли (ако има такива) . Вашето удовлетворение е наш приоритет. Инструкции за инсталация на всички продукти са изработени на китайски език, ако искате английска версия, ние можем да я направи. Ние ще реши този проблем за вас възможно най-скоро.
· Ако стоката е дефектна след 3 месеца, все още можете да го изпратите обратно към нас.

Тип Елемент:
Дневна Светлина
търговска марка:
смрке
Модел автомобил:
за mazda cx-5 2012-16
Източник На Светлина:
ДРИБЛИРА
Напрежение:
12V
Тип Елемент:
Дневни Светлини
R

Избор на купувачи