.

.

2x Window Winder Коляно Handle дръжка за Гео /Chevrolet /Tracker /Suzuki Sidekick 1992-1998

2x Window Winder Коляно Handle дръжка за Гео /Chevrolet /Tracker /Suzuki Sidekick 1992-1998

BGN 4.00
BGN 4.19
-5 %
Наличност

Гаранция :
Целият детайл идва с основна гаранция за продавачи на 3 месеца, ако детайл личност на 3 месеца, тогава ние ще замени без допълнително заряжателя(включително такса за доставка)след като получим личност детайл.
Напълно Нова Кривошипная Дръжка Навиване На Прозорци
Цвят : Черен
Директен Наемане Замяна
Лесна Инсталация
Съдържание на пакета :
1992-1997 За Гео Тракер
1993-1998 За Suzuki Sidekick
1998 Година За Chevrolet Tracker
Пакетът включва :
2x кривошипная дръжка навиване на прозорци
1) ние приемаме Alipay, Западното съединение, TT. 9% курс по испански (Стоката пристига) 3.
3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни. На купувачите, може да трябва да плати цената за доставка за повторно изпращане на замененного на стоките. 7% Великобритания процент (т.
Връщане :
Ако детайл DOA (dead пристигане), купувачите могат да се върнат в 14 дни, след това ние го замени с нов деталем след като получим точка на DOA. 5% канадската процент (Стоката пристига) 0. Ако не можете да ни поща в рамките на 48 часа, моля, проверете вашата спам или се свържете с нас на друг адрес на електронна поща. 0% Германия процент (Стоката пристига) 11. понякога трябва малко да се бавим заради почивните дни или празниците. Моля, свържете се с нас преди да изпратите продукта обратно. 1% Франция процент (Стоката пристига) 10. 7%
Продукта се изпраща в срок 3 работни дни след пълното заплащане.
2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.
Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента! Обратната връзка е много важно ние Ви молим да се свържете с нас веднага, преди да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.

Тип Елемент:
Прозорец Лост И Дръжка За Ликвидация На Прозорци
търговска марка:
Автолидер
R

Избор на купувачи