.

.

Панел Bluetooth MP3 декодиращ модул аудио приемна платка усилвател за автомобилни високоговорители, модифициран платка Bluetooth 4.1

Панел Bluetooth MP3 декодиращ модул аудио приемна платка усилвател за автомобилни високоговорители, модифициран

BGN 15.20
Наличност

蓝牙 解码 板

Номер на модела:
Bluetooth MP3
Материал:
ABS
R

Избор на купувачи