.

.

Безплатна доставка бутилка електрически чайник от неръждаема стомана

Безплатна доставка бутилка електрически чайник от неръждаема стомана

BGN 88.00
BGN 176.00
-50 %
Наличност

Моля, проверете спецификациите, преди да направите поръчка. ако сте доволни, моля, дайте пълен петзвезден върха.благодарим ви за разбирането !!
Тегло на опаковката защото всеки път ползи различни опаковъчни материали. Ако сте руски клиент, моля да ни кажете пълното си име, след като си плащат, тогава ние можем да изпратим продукти по-бързо. Ако имате някакви други изисквания, моля излезте ни съобщение, ние ще се опитаме ни най-доброто, за да служим на вас. Искаме информация в рамките на 2-7 дни след като компенсация за напълно ще подтвержена. Моля, обърнете внимание.
[xlmodel]-[по поръчка] - [30207] Добре дошли в нашия магазин
1. ^_^ добър ви ден, Благодаря !!
Доставка 1) Когато правите поръчка поръчка, Моля, изберете начин на доставка .
2 ) Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни пересылках ( Парцелле на въздуха стълб кит) правилното до разликата в годините пропастта на митническия в отделните страни, което може да повлияе на бързината на вашия продукт тестван. Че с тегло според действително се получава.
3) за да осигури на вас ще получите детайли с ниска задължение изчистване на митническите, ние ще обявим подробности как по-ниска стойност , всички мита за внос или такси тягла ще бъдат на ваша страна. Много добри продукции за вас. Ако имате специални изисквания. Преди покупка, моля, не пренебрегвайте цвят, размер и брой.
Размери и цвят 1) поради ръчно измерване .5 инча (0,5-1 см ) на измерване. Ние се надяваме, че нашият клиент може да получи това, което той обича. Цвят на получения продукт трябва да преобладават . е Възможно, на физическите продукти са малко по-различни. Ако продуктите имат някакъв проблем, моля свържете се с нас, ние разтворим проблем за вас незабавно.
2) промени в цвета могат да бъдат причинени от някои други причини, като отражение на снимката цветове , осветление, фон и т.

Скорост На Нагряване:
4-6 минути
Характеристика:
Въртеливо Основа На 360 Градуса
Източник На Захранване:
220V/50hz
Напрежение На Тока (В):
220V
търговска марка:
тангву
Номер На Модела:
wu tang
Функция:
Функция За Автоматично Изключване За Безопасност
Автоматично изключване:
ДА
топлинна:
No
Време за излизане на пазара:
14 март
Стил:
Електрическа Кана
Мащабна Етикет:
Inwall Mark
документ:
CB
Обемът на:
1-2л
Материал На Черупката:
неръждаема стомана
Начин На Нагряване:
Подземно Отопление
Материал:
неръждаема стомана
Мощност (W):
1800 W
Електрически Кани:
Електрически Кани
Код на продукта :
TANGWUS
R

Избор на купувачи