.

.

Нов прием на Червен лазерен мерник Скважинный очите .223 Rem за употреба на открито gs20-0030

Нов прием на Червен лазерен мерник Скважинный очите .223 Rem за употреба на открито gs20-0030

BGN 14.00
BGN 17.34
-19 %
Наличност

Ние се опитваме да направим всичко възможно, за да ви осигури най-сигурният и достъпен начин на доставка, но понякога международната доставка е силно зависи от местните обичаи и пощенските услуги.(Ние кораб международни пратката, данъчно облагане рядко се е случвало в някои страни) Е споразумението за доставка изключва нашия национален празник.ако не получите стоката си в срок, моля, веднага се свържете с нас за допълнителна помощ.223 Rem за употреба на открито gs20-0030
Червен лазерен мерник с дупка Sighter . Моля, изпратете ни съобщение чрез Trademanager и да споделите с нас, как можем да спечелим вашето удовлетворение! Моля, имайте предвид, че вашата положителна обратна връзка и 5-звезден рейтинг на изключително важни за нас. други страни грузят въздушна поща стълб на кит.Моля, кажете ни как можем да си пет-звезден рейтинг също! Целта ни е да направим така, че всеки клиент е на 100% е доволен от поръчката. Купувачът трябва да плати обратна доставка.
Обратна връзка ние се стремим към това, че всяка покупка е пет-звезден. Ако имате нужда от повече време, моля, да ни уведомите предварително за очаквания час на вашето плащане
Свържете се с нас, ние работим на 5 дни (от понеделник до петък от 8 : 30 часа до 6 : 00 източно време ) на седмица. За да има право на връщане на пари, вашият върната стока трябва да е в първоначалния му неоткрытом ментовото състояние, като той бе изпратен, с цялата опаковка, инструкции и документи недокоснати и непроменени.
Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни съобщение, ние ще се ползваме го и ще ви отговорим възможно най-скоро.
Връщане на възстановяванията са позволени, освен ако не сте доволни от покупката си и трябва да се започне от купувача, в рамките на 30 дни от датата на доставка. Ние не носим отговорност за всяко митническо облагане с данъци, ако е приложимо в дадена страна.

Номер На Модела:
gs20-0030
търговска марка:
canis latrans
Тип:
скважинный очите
Изходна Мощност:
R

Избор на купувачи