.

.

Големият # офис къща защитен-ефективен талисман за защита на дома Цай Шън йе бог на богатството пари фигура бронзова статуя

Големият офис къща защитен-ефективен талисман за защита на дома Цай Шън йе бог на богатството пари фигура

BGN 454.00
BGN 478.40
-5 %
Наличност


това е с ограничен тираж , ако го обичаш, не пропускайте . L размер : 40 см Материал : мед-месинг
Начин на доставка :
1 : ние ще проверим и упакуем внимателно и да доставим вашата поръчка в пощенска станция в продължение на 2 дни, след получаване на вашето плащане .
2 : Моля, разберете, че международната доставка изисква по-сложни процедури за доставка (такива като митническо на двете страни, транзит гара и т.н.), най-вероятно ще се нуждаят от повече време, за да си стоки на печалба в крайната дестинация.
Поща въздушна поща :
в Австралия , САЩ, Великобритания : 15-20 дни .
от друга страна, ще трябва повече от 30 дни .
3 : Ако все още не са получили пакет от 30 дни . моля, не се колебайте да се свържете с мен.
ние ще ви предложим номер автоперевозчика или тел. пощенска станция . помогнете да проследят пратката и предложете на цялата ни помощ . 4 да Уей Ца Наньян
4 : Не приемайте никакви отрицателни коментари . ако за икономика в опаковката или обувки има някакви въпроси , моля , свържете се с мен, ще ги решим възможно най-скоро и ще вземем пари . Не забравяйте да ни уведомите вашия телефонен номер в полето Забележка данните си за плащане. той се нуждаят от компютъра, когато той ви доставя пратката.

Тема:
Будизмът
Материал:
Мед
Регионална Функция:
Китай
търговска марка:
TANGYONG ART
R

Избор на купувачи