.

.

Стикери за стена, коридор, детска градина класни стаи фон хол красят линия, която играе основна линия на талията мнения

Стикери за стена, коридор, детска градина класни стаи фон хол красят линия, която играе основна линия

BGN 6.00
BGN 7.90
-24 %
Наличност

за Всички стоки ще бъдат изпратени само на посочения от вас адрес за доставка. Можете да изпратите стоката обратно за връщане (цената на доставката не се връща) или за споделяне. купувач : Здравейте, продавач, моя пакет остана на митницата, те не го пусна ми , не мога да го получи, сега аз трябва да се отвори дебат.
Задоволителен клиентът не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, преди и след вашата покупка, ние се стремим към вашата 100% удовлетвореност на клиента.В случай, ако сте получили грешен продукт, стока трябва да бъде върната в първоначалния му и неизползвано състояние, както и трябва да бъде в оригиналната кутия и опаковка.Какво да правя сега? Продавач : Благодаря ви за подкрепата.
В нашия магазин можете да смесвате всички марки , цвят, размер и така нататък .
Начин на плащане : в подкрепа на обслужване на ескроу Ali Express. И Хэвен ' Т да качите информация. Имаме повече марки , повече модели , повече цветове на склад. Вашето удовлетворение е много важно за нас и ние ценим вашият бизнес. Продавач : съжалявам, всички допълнителни данъци на митницата са отговорност на купувача, всичко , което можем да направим, е да направи всичко възможно, за да позволи на купувача да избегнат данъка, ще отбележим най-ниската цена за опаковка и изпратим като подарък. купувач : Здравейте , продавач , на всички стоки в магазина са с безплатна доставка или не? Продавач : ДА, безплатна доставка за въздушна поща стълб на кит.Ние не позволяват възстановяване или замяна поради промени мнения. Ние подкрепяме нашите задължения, отлично обслужване, 100% пълна връщането на парите и гаранция за удовлетвореност на клиентите.
Връщане : в случай, ако получите дефектна стока, клиентът има до 3 дни от датата на получаване да поиска връщане или замяна за нов. Задоволителен клиент : не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, преди и след вашата покупка, ние се стремим към вашата 100% удовлетвореност на клиента.

Стил:
Модерен
Модел:
Плосък Релеф Стикер За Стена
Класификация:
За Стена
Тема:
Растение
Сценарий:
Стена
Номер На Модела:
HM17240
търговска марка:
ZOOYOO
Спецификация:
Single-piece Package
Материал:
Пластмаса
Стикери За Стена:
Залепне на стената
Размер:
50СМ*70СМ
R

Избор на купувачи