.

.

55 см /21.6 сватба ваза за цветя златен или сребърен маса поставка за цветя за сватба cyrstal Centerpiece 10 бр./лот

55 см /21.6 сватба ваза за цветя златен или сребърен маса поставка за цветя за сватба cyrstal Centerpiece

BGN 464.00
Наличност


55 см / 21.6 " сватба ваза за цветя, злато или сребро настолна поставка за сватбен център 10 бр. / лот-Малък стил
Информация За Размерите :
Височина : 21.6" / 55 см
Цвят : златен или сребърен цвят Забележка : За лесно транспортиране ние ще ви изпратим подробности отделно, трябва да ги събира за себе си, това е много лесно : ) Ако ви трябват други цветове, ние можем да направим за вас, за части, гостеприимсво за да се свържете ние : ) Цената е само за влакчета и без други аксесоари като цветя и т.н. Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да зареждате продукта е много добър,но понякога за дългосрочна доставка,там може да е малко драскотини или се дължи на формата,но това няма да се отрази на добрия външен вид и употреба, ние няма да приема никакви спорове или връщане на пари от това.надявам се да ме разберете!
За да се уверите, че вашият пакет може да бъде доставена най-бързо и по-безопасно, моля, оставете ясни детайлите за доставка, ако искате да направим една голяма поръчка,моля, свържете се с мен по електронна поща, че всички кораби в океана и плащането на банката или на западния съюз.
Забележка : всеки клиент е длъжен да плаща данъците си в страната. Ние ще обявим действителната стойност като по искане на представител на доставка за продуктите, които сте поръчали, ако вие не оставяте никакви съобщения, когато правите поръчка, това не е проблем, ако искате, за да можем обяви-ниска цена за своите продукти, но ще трябва да поеме риска да бъде amerced на вашите обичаи. благодаря ви за вашето разбиране и сътрудничество.

Цвят:
Злато, Сребро
Размер:
M
Стил:
Европа
Материал:
Метални
Номер На Модела:
ХХХ
Функция:
Подови Ваза
търговска марка:
Кристаташин
R

Избор на купувачи